Az F1 történelmének egyik legjelentősebb üzlete: A Mercedes megszerezte a Brawnt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke kijelenti, hogy nem fogják előnyben részesíteni Lewis Hamiltont az Abu Dhabi Nagydíjon, még akkor sem, ha azért, hogy megtartsák a mutatójukat, ami szerint minden szezonban nyert legalább egy versenyt. Wolff szerint Hamilton sem szeretné, hogy így történjen.

Antonio Giovinazzi távozik az Alfa Romeo csapatától és helyére Guanyu Zhou érkezik 2022-re, aki Valtteri Bottas csapattársa lesz.

George Russell, a Williams pilótája dühös lesz az Isztambul Parkban rendezett verseny miatt, melyen az új aszfalt és az eső káoszt okoz. Russell szerint, ha a nézők a káoszra vágynak, nézzenek valami mást.

Max Verstappen megszerzi a pole-pozíciót Brazíliában, ezzel győzelmet szerez a Red Bull-Hondának. Lewis Hamilton szerint a Mercedes most már motorerő hátrányban van a Red Bullhoz képest.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések